27th Feb2012

Vrouw betrapt man met minnares: hap… slik… weg.

by Italiaanse sfeer

Wanneer je erachter komt dat je partner vreemd gaat, doet dit pijn. Dit gevoel kan omslaan in zeer onvoorspelbare reacties. Woede, gillen, slaan en soms ook hele extreme daden. Zo ook bij de Italiaanse vrouw die haar man betrapte.

Vlak bij de grens met Cesena woont de man, getrouwd met 46-jarige vrouw en drie kinderen. Tijdens de afwezigheid van zijn vrouw en kinderen, laat hij de minnares bij hem thuis komen. Natuurlijk gaat het mis, zijn vrouw komt eerder thuis en betrapt haar man met zijn liefje. Waarschijnlijk had de vrouw al enig wantrouwen en is dit de reden waarom ze eerder naar huis is gegaan.

Er ontstaat een enorme ruzie, de twee vrouwen gaan met elkaar op de vuist en rollen met elkaar over de grond. Er worden flinke klappen uitgedeeld, haren getrokken en geschreeuwd. Dan is daar ineens die extreme actie: de echtgenote pakt de hand van de minnares en rukt met haar tanden in een woest gebaar de hele linker duim eraf.

Tegen de tijd dat de politie en de ambulance arriveren is er geen spoor meer van de duim te vinden, waarschijnlijk heeft de vrouw in de hitte van het moment de duim ingeslikt.

Kannibalisme? Het laatste woord zal bij de rechter liggen, op 25 mei moet de echtgenote op de zitting verschijnen.

Off

Comments are closed.