14th Apr2012

Tweeling gaat voor Miss Italië

by Italiaanse sfeer

Het is niet de eerste keer dat het gebeurt, weer een tweeling in de race voor Miss Italië. Jasmine en Jenny Arcangeli nemen deel aan de selectie in hun geboorteregio: Emilio Romagna.

Zij zijn weer de eerste tweeling sinds 1997, in het verleden is het zelfs voorgekomen dat er vier tweelingzussen aan de wedstrijd deelnamen.

De universitaire studentes zijn 23 jaar oud. Economie en bedrijfskunde, en beide hebben besloten om verder te studeren in de discipline zelf. Naast het volgen van dezelfde universitaire opleiding, hebben ze verschillende passies: Jasmin houdt van dansen en Jenny heeft een passie voor acteren. De deelname aan de Miss Italië verkiezing was een idee van Jenny en haar zuster volgde haar. Wat nu als één van de twee afvalt? “Dat zou ik erg jammer vinden,” geeft Jenny toe. “Maar als dat gebeurt, weet ik zeker dat we de ander steunen. We zijn gewend om testen af te leggen met verschillende resultaten en we zijn niet bang voor concurrentie. En trouwens… wanneer één van ons beide wint is het eigenlijk een overwinning van ons samen.”

Off

Comments are closed.