19th Jan2012

Siena als applicatie

by Italiaanse sfeer

Het wordt steeds makkelijker voor de toerist, na de informatieboekjes, het internet, de gps, krijgen we nu de ‘app.’ De ‘Siena App.’ is als eerste volledig gewijd aan Italiaans grondgebied.

 

Vanaf vandaag is de applicatie te downloaden en heeft iedereen toegang tot de plaatselijke informatie van Siena en de provincie. Boeken, evenementen, nieuws, uitgaansgelegenheden, bioscopen, radio, apotheken en toeristische informatie kunt u allemaal vinden in deze innovatieve toepassing. Zelfs direct contact met lokale instellingen en bedrijven is mogelijk.

 

Het doel is om de bewoners en toeristen een handige en actuele ‘online kompas’ aan te bieden. Een tool om de stad te ontdekken en op de hoogte te blijven van de actuele gebeurtenissen. Dankzij de integratie met www.intoscane.it blijft men op de hoogte van de op komst zijnde evenementen.

 

One Response to “Siena als applicatie”

  • Interesting content on the other hand I would like to explain to you that I think there is trouble with your RSS feeds when they appear to not be working for me. Might be just me but I was thinking I would suggest it.