23rd Feb2012

Sexy bareigenaar haalt woede dorpsgenoten op haar hals

by Italiaanse sfeer

Haar succesvolle bar trekt mensen uit de gehele omgeving, soms komen ze wel van 100 kilometer verderop. De sexy Laura Maggi is een begrip voor Bresciano en omgeving.

Niet iedereen is even blij met haar, velen zouden het café Bagnolo Mella liever gesloten zien. Er wordt geklaagd over geluidsoverlast, parkeerproblemen, vandalisme en verstoring van de openbare orde. De lokale politie overweegt maatregelen te nemen en dat zou een sluiting voor de bar van Laura Maggi kunnen betekenen.

Zelf begrijpt ze hier niets van: “de zaak sluit om half negen, alleen op vrijdag zijn we tot één uur open. Ik ben echt met stomheid geslagen, zoiets had ik niet verwacht.”

Volgens de burgemeester hebben ze er geen belang bij om het bedrijf te sluiten, maar moeten ze de klachten serieus nemen. Hij ontkent dat het iets met de uitstraling van de sexy eigenaar te maken heeft.

Die uitstraling van Laura is ook op Facebook te bewonderen, foto’s laten zien hoe sensueel zij is. Topless op het strand, kleine slipjes van leer of met de Amerikaanse vlag, aan de bar met een bh van de Kerstman, ze laten weinig te raden over. Op die social media betuigen haar klanten hun support: “Jouw mooie ogen en je prachtige lichaam zijn om te bewonderen en cocktails drinken is niet slecht. Als vrouwen hun man niet vertrouwen die naar jouw bar komen, kunnen ze beter een ander vriendje nemen. Laura… jij bent nummer één,” zijn een aantal van de vele reacties. Waarschijnlijk denken de vrouwelijke dorpsbewoners daar anders over.

One Response to “Sexy bareigenaar haalt woede dorpsgenoten op haar hals”