21st Apr2012

Liefde voor design

by Italiaanse sfeer

Van 17 tot 22 april is Milaan een centrum van internationale activiteiten, mensen van over de hele wereld worden hier verenigd in hun liefde voor een ding… Design.

Afgelopen dinsdag is in Milaan (RHO) de internationale meubelbeurs begonnen: Salone Internazionale del Mobile en Eurocucina. Wij liepen tegen een paar leuke, verrassende, grappige, bijzondere, vernieuwende items aan:

Zoals we al eerder op de site vermeldde: Model Warp van REXA design, de wand van Corian tegels met de badkamermeubelen in 3D verweven in het geheel.

Varenna keukens, Italiaanse designkeukens aangepast op uw levensstijl, gepresenteerd in samenwerking met het audiosysteem van MaestroKitchen™ 100 van Harman Kardon. Nog meer een bevestiging dat de Varenna keukens niet alleen maar een keuken zijn, maar een leefruimte. De lijn tussen keukens en meubelen vervaagt wat resulteert in speelse effecten en kleurige accenten.

De speelse salontafel van Poliform, geometrische volumes, die vrij kunnen worden gecombineerd.

TOTEM is een project wat is ontstaan ​​uit de samenwerking van de jonge ontwerpers Davide Bonanni en Accademia, een toonaangevend Italiaans design bedrijf op het gebied van de productie van een hoge kwaliteit meubilair. Een reeks van poefs, die ook kunnen worden gestapeld, creëren een beeld met een sterkere esthetische impact: een ” TOTEM ontwerp “, gekenmerkt door solide en harmonieuze lijnen.

take your time van SEM design Op deze tafelloper zijn 300 Engelstalige raadsels gezeefdrukt.
De vragen en antwoorden van deze raadsels staan door elkaar en zijn vanaf twee kanten te lezen. Ook is er ruimte vrijgelaten om het bord te plaatsen, zodat u kunt blijven doorlezen tijdens het eten.

NgispeN producten in Milaan: Nieuwe kleuren van de Amateur Masters A van Jerszy Seymour

 

 

 

 

Design en Innovatie voor de MDF Italië

Morodesign komt met een fascinerende fauteuil: een sculptuur in de vorm van een gigantische Boeddha, perfect verlicht. Ideaal materiaal voor buiten in de tuin, een meditatieruimte of woonkamer. Het beeld is gemaakt van polyethyleen en kan al dan niet op het licht, afhankelijk van het binnen-of buitengebruik.

 

Wintertree Bookshelf, is de bibliotheek voorgesteld door 21e Design Lab

 

Found by James

Found by James

 

Panasonic

Spoon & Tamago

 

 

Off

Comments are closed.