12th Jan2012

Italiaanse soberheid met diamanten?

by Italiaanse sfeer

De tijden van soberheid lijken aan de Italiaanse ontwerpers voorbij te gaan… De kersverse sieradentrend mag wat kosten. Tijdens de presentatie van de nieuwe collectie van Marco Bicego bleek dat diamanten blijkbaar nog steeds onze beste vriend zijn, ondanks de crisis.

Marco Bicego is een jonge, gedreven, Italiaanse juwelenontwerper die sinds 2000 bruist van innovatieve ontwerpen. Een trendsetter, met een aangeboren gevoel voor stijl en een passie voor sieraden. Zijn ringen lijken te leven om de vingers van de vrouw. Getuigend van een verfijnde eenvoud met een extreme klasse.

Zijn nieuwe juwelenlijn draagt de naam Goa, hierbij is het kleurencontrast de hoofdrolspeler. Edele metalen gecombineerd met kostbare stenen. Minimalistisch vorm gegeven sieraden, zorgvuldig met de hand vormgegeven. De inspiratie voor deze collectie komt uit India, gebaseerd op de idyllische, witte stranden van Goa.

http://www.marcobicego.com/en/#/en/home_page

11 Responses to “Italiaanse soberheid met diamanten?”

  • I was looking at some of your blog posts on this web site and I believe this web website is real instructive! Keep posting . 179181

Trackbacks & Pings