20th Jan2012

Italiaanse sfeer in de achtertuin van de koningin

by Italiaanse sfeer

Om het Italië gevoel in huis te halen hoef je niet eens zover. In de sfeervolle wijk vlakbij het paleis Noordeinde van de koningin zit er tussen de vele galerieën, mooie kledingboetieks en bijzondere design winkels een winkel waar je de finesse van Italië tegen komt.

Op de hoek van de Hooistraat – Dennenweg zit Absolut Kitchen. Een prachtige winkel, recent volledig verbouwt en een sfeervolle uitstraling. Door de grote etalages zie je direct de kunst die Italië zo typeert. Het oog voor detail, de kennis van design en de perfecte keuze van de materialen.

Bij binnenkomst valt ons meteen het model ‘Alea’ op. Door zijn eenvoud, maar ook door zijn warme uitstraling. Strak, minimalistisch, speels en avontuurlijk, daarnaast naar ons gevoel zeer gepast voor de Nederlandse keuken. Het kleine bar blad voor de snelle hap, brengt ook sfeer en gezelligheid. Terwijl er gekookt wordt is het een perfecte plek om met de ‘keukenprins of prinses’ te kletsen. Ondanks de strakke belijning, brengen de speelse, open elementen toch een huiskamersfeer.

 

Varenna keuken, model Alea

In mat lak ‘glacier white’ in combinatie met de speelse open elementen van model Twelve in ‘grafite’.

De keuken is er in combinatie met een Corian blad (ook in glacier white) met geïntegreerd Wengé bar blad, en een wit glazen blad.

 

http://www.absolutkitchen.com/

Absolut Kitchen

Hooistraat 2

2514BM Den Haag

070 3646154

2 Responses to “Italiaanse sfeer in de achtertuin van de koningin”