14th Jul2012

Italiaanse sfeer heeft nog een verassing voor u!

by Italiaanse sfeer

Deelname aan de wedstrijd voor het mooie boek van Lucretia Grindle is helaas niet meer mogelijk. Ons volgen mag natuurlijk altijd… er komen nog veel meer acties. Morgen aan het eind van de middag is de naam van de winnaar te lezen op deze website. 

 

U kunt bij Italiaanse sfeer namelijk een exemplaar winnen van een heel bijzonder boek. Misschien heeft u net uw vakantie in Italië achter de rug en denkt u met weemoed terug aan die heerlijke tijd. U mist de Italiaanse sfeer, het eten en het Italië gevoel. Of misschien gaat u binnenkort nog op vakantie naar dit heerlijke land.

Het onderstaande boek neemt u hoe dan ook mee in de geschiedenis van Italië en u maakt kans om dit prachtige verhaal te winnen. U heeft hiervoor tot en met 14 september 2012 de tijd. Wat moet u hiervoor doen? Eigenlijk heel weinig…

De Facebook pagina van Italiaanse Sfeer kan nog wel een aantal “vind ik leuk” gebruiken. Vind onze pagina dus leuk, dat ik alles wat u hoeft te doen en op 15 september zullen wij één van onze ‘likers’ verblijden met dit boek. http://www.facebook.com/ItaliaanseSfeer

Het ideale vakantieboek

Villa Triste is een meeslepend en spannend verhaal over twee zussen in het Italiaanse verzet, en een hedendaags moordonderzoek. Bijzonder aan dit boek is dat het geïnspireerd en gebaseerd is op feiten: de gebeurtenissen hebben echt plaatsgevonden en Villa Triste heeft werkelijk bestaan. Een prachtig vakantieboek dat je meeneemt in de geschiedenis van Italië.

Over Villa Triste
Tijdens de Tweede Wereldoorlog worden de zusjes Caterina en Isabella Cammaccio gedwongen de moeilijkste beslissingen van hun leven te nemen waarvan de consequenties nog jarenlang zullen doorwerken. Veertig jaar later moet Alessandro Pallioti een merkwaardige moordzaak op een oude man oplossen. Een dagboek brengt hem op het spoor van de zussen.

De vermoorde man blijkt een held te zijn geweest voor de verzetsleden van de Tweede Wereldoorlog. Hoe meer Pallioti zich in de zaak verdiept, des te meer komt de geest van de oorlog tot leven. Als hij het dagboek van Caterina Cammaccio tussen het bewijsmateriaal vindt, wordt een ontstellende geschiedenis van het verzet en het leven van twee zussen opgerakeld.

Lucretia Grindle is geboren in Sherborn, Massachusetts. Ze is freelance journaliste geweest in Engeland, Canada en de VS. Ze woont met haar man afwisselend in Devon, Engeland, en Massachusetts. Eerder verscheen bij A.W. Bruna haar psychologische thriller Nachtschimmen.


Gegevens

Verschijnt: eind juni 2012
Prijs: € 19,95
Omvang: 472 pag.
isbn: 978 90 229 9946 2

Off

Comments are closed.