21st Mar2012

Het is lente: de Primavera beurs 2012

by Italiaanse sfeer

De beurs van de lente  in Genua, hier komt u van alles tegen voor het huis, de hobby en de vrije tijd. Tien dagen lang komt u in de grote hallen talloze koopjes tegen op het gebied van eten en drinken, sport etc.

 

 

 

Ook voor de kinderen is er van alles te doen: shows en volop entertainment. Meer dan 500 exposanten met meer dan 800 merken zijn er vertegenwoordigd, al met al een levendige beurs, vol nieuwe initiatieven en ideen. Tijdens deze beurs zijn er een aantal thema’s die deel uitmaken van het primavera aanbod: Het huis, Het groen, Neem een golf, Cake Away, Fine dining, Motoren en de winkels van de kwaliteit.

 

 

De toegang is gratis

Openingstijden van 23 maart tot 1 april 2012

Maandag t/m vrijdag 15.30 – 20.00 uur

Zaterdag en zondag   11.00 tot 23.00 uur

Zondag 1 april sluit de beurs om 22.00 uur.

Wat is neem een golf?

Wat is een golf, is een onderdeel van de beurs gewijd aan boten en watersporten. Dit onderdeel trekt veel bezoekers, zeker met het oog op de zomer. Een varieerend programma met o.a. interactieve tentoonstellingen, een boten aanbod en lessen voor watersporten. Een grootse deel van dit onderwerp vindt plaats op de noordelijke oever van Marina One, net aan de zeezijde van het nieuwe paviljoen Blue, de ruimte op de begane grond bij de D-hal.

 

Wat is Cake Away?

Van 29 maart tot 1 april wordt op deze beurs de Cake Away gehouden. Een must voor de liefhebber van het versieren van taarten. Vier dagen lang zullen er stands gewijd zijn aan cakedesign en worden er cursussesn gegeven door vooraanstaande professionals, zoals Toni Brancatisano en Fiorella Balzamo.

In drie ruimtes zullen op verschillende niveaus lessen worden gegeven. Op 31 maart kunnen de ouders hun kinderen aan de slag zien. Zij leren hier hoe ze cupcakes en koekjes versieren.

Tijdens de cursussen voor volwassenen kunnen de deelnemers meedoen aan een wedstrijd. Zu kunnen hun taarten vertonen aan het publiek, wat zijn stem kan uitbrengen. Op zondag 1 april wordt de winnaar bekend gemaakt en zal zijn of haar taart een maand lang op de voorpagina van www.cakemania.it  prijken. U hoeft hiervoor niet een professional te zijn, maar puur een liefhebber van taartdesign.

Off

Comments are closed.