26th Jan2012

“Happy ending” in Riccione

by Italiaanse sfeer

Vandaag arresteerde de Italiaanse politie de eigenaar en medewerkster van de Chinese massage salon “Sun Moon” in Riccione, wegens medeplichtigheid aan prostitutie. In de salon werden volgens de wijkagent wel hele uitgebreide massages gegeven.

Na herhaalde observatie bleek dat de 39-jarige eigenaar naast het beheren van het centrum ook behandelingen met een grootse finale aanbood. De vrouw die zich in de salon presenteerde als ‘Eva’ voerde deze massages uit. De inwoonster van Riccone, bekende na haar arrestatie dat zij de mannen ook seksueel had bevredigd. Ook een aantal klanten zijn inmiddels aangehouden en hebben bekend dat zij een massage met ‘happy ending ’van deze vrouw hebben ontvangen voor het bedrag van 40 euro.

‘Eva’ en haar klant werden op heterdaad betrapt, tijdens een inval door de politie in burger werden zij compleet verrast. De klant stond perplex en vergat zich aan te kleden en de geschrokken prostituee verborg snel de doekjes waarmee zojuist de klant was schoongeveegd onder haar shirt.

One Response to ““Happy ending” in Riccione”

  • hi there, wonderful wordpress blog, and a very good understand! at least one for my favorites.