29th Jun2012

Fotowedstrijd

by Italiaanse sfeer

Doe mee met onze fotowedstrijd (inzending gesloten)Deelname is niet meer mogelijk. Tot en met 23 september worden de deelnemende foto’s op deze site geplaatst, met aan het eind van de periode een totaaloverzicht. U kunt nog stemmen op de deelnemende foto’s tot en met 25 september.

 

Bij inzending van de foto, willen wij graag weten waar de foto is genomen, waarom de persoon/de locatie/het voorwerp/het dier u zo aansprak.

Het onderwerp van de afbeelding mag u zelf kiezen, zolang het maar iets te maken heeft met Italië of de Italiaanse sfeer. Het mogen grappige foto’s zijn, mooie foto’s, cultuur of natuur foto’s, dieren, mensen, locaties, uitzichten, kortom alles wat u aanspreekt.

De foto’s zullen op de website van Italiaanse sfeer worden geplaatst en op onze sociale media kanalen. Sluitingsdatum voor de wedstrijd is 03 september 2012. Op 30 september 2012 zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

De winnaar wordt bepaald deels door een vakjury, deels door het publiek. Lezers van onze site mogen de foto een commentaar geven en een cijfer tussen de 1 en 10. Natuurlijk mag je zelf ook je foto promoten, door mensen te vragen op jouw foto te stemmen. Stuur uw foto dus zo snel mogelijk in, zodat mensen al kunnen beginnen met stemmen. Vanaf 15 juli gaan we de foto’s plaatsen. Per foto mag een persoon maar één stem uitbrengen, vanaf één IP adres.

Wat kun je winnen???

1e prijs:

De Marcato atlas 150 pastamachine, leverbaar in zwart, goud, rood of koningsblauw en maakt 4 soorten pasta; Lasagne, Tagliatelle, Spaghetti en Taglioni, aangeboden door PastaBasta.nl 

2e prijs:

Een schilderij op canvas, formaat 90x120cm of 90x90cm, aangeboden door  Foto op canvas

3e prijs:

Een tegoedbon voor een iPhonecase met foto afdruk, aangeboden door Poster XXL

(verzendkosten van 5,99 voor eigen rekening)

4e prijs:

Een Italiaanse olijfolie van San Mauro, aangeboden door www.pastacasa.nl

Extra prijs: *Voor alle overige deelnemers die niet hebben gewonnen, een korting bon van 10%. Te besteden bij PastaBasta.nl en aangeboden door PastaBasta.nl

Extra prijs: Een Capitool reisgids van Italië, voor de foto met het mooiste uitzicht in Italië, aangeboden door Capitool Reisgidsen

Extra prijs: Een fles Italiaanse wijn, voor één van de stemmers op één van de foto’s, die tevens ons facebook account heeft ‘geliked’ : Italiaanse Sfeer

 

PastaBasta.nl –  Als Italië liefhebber weet u de mooie producten en zalige voedselproducten uit het land te waarderen. PastaBasta.nl weet als geen ander wat u nodig heeft om een heerlijke maaltijd te bereiden. Of het nu gaat om keukenmachines, wijnen, Italiaanse delicatessen of een mooie olijfboom voor de Italiaanse sfeer, bij PastaBasta.nl bent u hiervoor op het juiste adres.

Foto op canvas – Met een foto op canvas kunt u makkelijk en goedkoop uw woonkamer opfleuren. Voor de canvas foto gebruikt u uw eigen gemaakte foto’s en wordt het canvas doek dus extra persoonlijk. Laat niet langer uw foto’s op uw computer of camera staan. Bij Linnenfotoschilderij maakt van uw persoonlijke foto een prachtige foto op linnen.

Poster XXL –   Of het nu gaat om een foto op canvas, een mooie poster, lichtbakken met foto’s, stickers, op Acrylglas, in mooie fotoboeken, op een aluminium plaat, op een accessoire als cadeau… Dit zijn maar een aantal van de mogelijkheden die Poster XXL voor u kan realiseren voor een betaalbare prijs. Zo maakt u van uw foto, een bijzondere langdurige herinnering.

Pastacasa.nl –  Pasta Casa online is een specialist van bijzondere en mooie producten uit Italië en omringende mediterrane landen. Een ruim assortiment: puur, eerlijk en van hoge kwaliteit. Met een versafdeling met bezorgdienst, een kookstudio en hun cateringservice bieden zij de mediterrane liefhebber een uitgebreid pakket.

Capitool Reisgidsen – De Capitool Reisgidsen zijn in eigenlijk een must voor iedere liefhebber van reizen. Sterke visuele, encyclopedische reisboeken die een ongekend rijk gebruik maken van schitterende foto’s en speciaal vervaardigde illustraties, gecombineerd met gedetailleerde, praktische en culturele informatie.

 

 

Voorwaarden voor deelname


*Het plaatsen van de deelnemende foto’s loopt  tot en met 23 september 2012, inzenden is niet meer mogelijk.
*Het recht op eventueel hoger beroep is ontzegd en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
* Mocht u één van de prijswinnaars worden, dan kan uw prijs niet omgeruild worden.

*De foto’s moeten worden aangeleverd als JPEG bestand, max. 3 MB

* Per foto mag een persoon maar één stem uitbrengen, vanaf één e-mail adres.
*De fotowedstrijd is een initiatief van DS PRojects in samenwerking met www.italiaansesfeer.nl en www.spaansesfeer.nl
*De foto heeft  u zelf gemaakt, of de rechten liggen in ieder geval bij u. Bij deelname geeft u als deelnemer aan dat u beschikt over alle rechten van de foto en van alle delen hiervan, dat de foto vrij is van rechten van derden en dat, indien er personen op de foto voorkomen, er geen rechten worden geschonden.

*Wij zijn gerechtigd uw foto niet te plaatsen of te verwijderen, wanneer uw foto niet past bij Spanje of Italië of bijvoorbeeld aanstootgevend is.

*Wij behouden ons het recht om foto’s te weigeren, of de sluitingsdatum te vervroegen bij teveel inzendingen.

*Iedere deelnemer gaat op het moment van deelname akkoord met de spelregels en voorwaarden.

* Door uw deelname geeft u DS PRojects toestemming uw ingezonden foto te publiceren in de door DS PRojects gewenste on- en offline media, en te gebruiken voor andere promotie-doeleinden. DS PRojects zal uw foto niet gebruiken voor doorverkoop aan derden.

 

 

 

 

 

4 Responses to “Fotowedstrijd”

  • Wonderful beat ! I wish to apprentice at the same time as you amend your web site, how can i subscribe for a weblog website? The account aided me a appropriate deal. I were a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

  • Bij toeval ben ik op deze site terecht gekomen, en ik vind het opmerkelijk dat je zo’n mooi verhaal hebt kunnen opschrijven over dit thema. En deze informatie is ook echt van dienst geweest voor mij omdat ik zelf ervaringen heb gehad over dit onderwerp. Deze website over heeft me ook veel advies gegeven over dit onderwerp.

Trackbacks & Pings