28th Mar2012

Eurocucina, een nieuwe chef-kok

by Italiaanse sfeer

De prestaties van de professionele keukens worden verplaats naar de woning, op Eurocucina kunt u kennis maken met de vele mogelijkheden.

 

De passie voor lekker eten groeit en dan hebben we het niet alleen over ‘lekker eten’, maar om alles wat hierom draait. Fervente amateur koks, liefhebbers van koken, kookwedstrijden in de media, tegenwoordig wil iedereen concureren met de professionele chefskoks. Ook al is het niet ons werk, we zijn gedreven, enthousiast en hebben een keuken nodig die aan deze verwachting voldoet.

Eurocucina is een paradijs voor de keukenliefhebber. Tijdens de Salone del Mobile, die zal plaatsvinden van 17 tot 22 april in Milaan op de Rho Fair is het keukenaanbod groot. De belangrijke merken uit de internationale keukenwereld zijn hier vertegenwoordigd, zoals Bulthaup, Varenna, Ernestomeda, La Cornue,Arc Linea, Comprex en nog veel meer. Ook op het gebied van apparatuur is het aanbod groot en vernieuwend.

Innovatie, precisie en design zijn de kernwoorden voor het aanbod wat hier getoont wordt. Keukens met een karakter, een esthetisch  genoegen en de laatste snufjes zullen iedere kook liefhebber warm doen lopen. Tijdens de beurs zijn er in het centrum van Milaan ook diverse kleine tentoonstellingen. Veel merken, zoals het keukenmerk Varenna, hebben in het centrum van Milaan een prachtige pilotstore, waar tijdens de beurs een speciale sfeer heerst.

Bij veel winkels kunt u onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe en bestaande modellen bekijken. Zo kunt u uw bezoek aan Milaan combineren met een lust voor uw smaakpapillen en ideeen opdoen voor de bereiding van deze heerlijkheden, in uw eigen goed uitgeruste keuken.

Off

Comments are closed.