09th Apr2012

De Etna, de chef en de villa’s.

by Italiaanse sfeer

Door de continuïteit aan spectaculaire uitbarstingen, wordt er de laatste twee jaar veel gesproken over de Etna, de hoogste actieve vulkaan in Europa. Het natuurverschijnsel is een bijzonder gezicht om te zien, alleen dat is al een reden voor een trip naar Sicilië. De vulkaan, die ligt in het noordwesten van de stad Catania, heeft nog veel meer redenen om een bezoek waard te zijn. Zoals bijvoorbeeld het grote park rondom de vulkaan, met honderden kleine slapende kraters, de vele verschillende soorten planten, de vele diersoorten, prachtige dorpen en steden binnen het territorium van het park, ieder met zijn eigen historie, folklore en traditionele recepten en ga zo maar door…

Zoals we in februari al vertelden, Mammasicily is een bijzondere organisatie. Een deel van Mammasicily is gewijd aan excursies op Sicilië, o.a. een tour naar de Etna. Deze tour is een zeer suggestieve en vermakelijke excursie, geschikt voor alle leeftijden. Inbegrepen is een speciale lunch in de exclusieve ruimte van de associatie van Il Console Mammasicily, met oude traditionele recepten.

 

 

Mammasicily is in staat om voor uw vakantie een droomvilla te vinden, op bijzondere locaties, sommige zelfs in het park van de Etna. Wanneer u aan de Etna denkt, moet u in gedachten houden dat u vanaf deze berg binnen een uur rijden aan de zee zit, dit gegeven bezorgd u een bijzondere vakantie in één pakket: bergen, platteland én de zee. In dit gebied van Sicilië, vertegenwoordigt Mammasicily veel villa’s, allemaal gelegen in het paradijs van het Etna Park, de zee en de prachtige stad Taormina en allemaal binnen een steenworp afstand.

Wij denken echt dat u een vakantie zou moeten plannen naar de Etna, omdat we bijna zeker weten dat dit uw mooiste herinnering zal worden. Deal?

Kies je villa op: www.mammasicily.com

Giovanni Vallone

 

Een Mamma(mia)Sicily (28 februari 2012)

Off

Comments are closed.